Scrisoarea d-lui Alexandru Boris Cosciug


Dragi prieteni,
Eu am inceput sa scriu acum trei ani, deoarece stiinta nu accepta vizibilul, repetabil si demonstrabil, probabil pentru ca nu vrea sa-si ceara iertare pentru experientele si creatiile umane facute in vitro.
Am scris trei carti, toate pe aceeasi tema – creatia lumii dintr-o coasta.

Va redau o scrisoare recent transmisa unor organisme medicale si academice romanesti si va las sa interpretati voi daca ideile mele sunt „fantasy” sau „reality”.
Ma intreb si eu, ca cetateanul turmentat: Opera mea in ce categorie intra?

Catre……
Prin prezentul mesaj, va rog, in masura in care sunteti disponibili catre cerecetarea dincolo de limitele cunoasterii actuale (vedeti programul european FP7) si puteti crede rational in Dumnezeu si “ascultati cuvintele lui Dumnezeu ca cel ce are stiinta de la Cel Preainalt si vede descoperirile lui Dumnezeu, ca in vis, dar ochii ii sunt deschisi” (Numerii, 24.16), sa va aplecati cu atentie asupra acestei mici descoperiri biologice, facuta de mine, inginer electronist si om de afaceri, specialist in managementul cunoasterii si calitatii totale a vietii, dar neinregimentat in nici un centru oficial de cercetare a cunoasterii umane, si de fiul meu, student la UMF Carol Davila.
Manati fiind de un impuls, inexplicabil acum de catre oamenii de stiinta, noi am pornit acum trei ani pe drumul cercetarii ingineriei genetice si am descoperit cea mai grava eroare umana de interpretare a mostenirii genetice, mentionata in ipoteza genetica “Eve mtDNA theory”, pe baza căreia se sustine eronat ca ADN-ul mitocondrial paternal nu mai are nici un rol genetic si pe baza careia se concep, prin procedurile de fertilizare artificiala, oameni cu probleme cardiace, imunologice si de fertilitate, probleme repetabile si demonstrabile, certificate prin analizele statistice medicale.

Cea mai rationala certitudine ca el nu dispare din corpul uman, repetabila si demonstrabila, este faptul ca ADN-ul mitocondrial paternal reapare la pubertate in sperma baietilor nascuti natural.

Daca faptul ca ADN-ul mitocondrial paternal, pe care geneticienii il elimina la fertilizarile artificiale deoarece ei nu-l mai vad in procesul evolutiei, reapare la pubertate in sperma baietilor “nascuti, nu facuti”, nu este ratiune vizibila pura, atunci inseamna, fie ca certificarea prezentei prin simpla prezenta nu este un act rational, fie ca ratiunea actuala a acestor geneticieni este definita altfel decat ratiunea pura.

O alta certitudine este faptul ca organele umane, produse prin tehnologia celulelor stem, se reimbolnavesc dupa 40-50 de zile de la implant de aceeasi boala pe care a avut-o organul extirpat. Aceasta descoperire a fost prezentata lumii stiintifice la Conferinta genetica de la Heidelberg, 11-16 septembrie 2008 (la care am participat), de catre cercetatorii americani de la Universitatea Michigan.

Pe baza acestor certitudini, noi sustinem rational ca ADN-ul nuclear si ADN-ul mitocondrial maternal, existent in celulele corpului uman in multiple exemplare, sunt copii incomplete ale celui paternal, deoarece ele au functii specifice, limitate organic, in timp ce ADN-ul mitocondrial paternal are rolul de control general al corpului uman, depozitand in el toate informatiile trairii unei persoane.

Deoarece, prin ipoteza Eve mtDNA, oamenii de stiinta au lasat un gol informational in procesul mostenirii genetice, voit sau involuntar, si nu precizeaza rational de ce sperma baietilor “nascuti” natural contine ADN mitocondrial paternal, iar cea a baietilor “facuti” prin fertilizare artificiala nu contine ADN mitocondrial paternal, noi am venit cu o completare a acestei ipoteze, prin emiterea noii ipoteze genetice“Adam mtDNA data transmissions theory”, editata si publicata in 2009, avand codul ISBN 978-606-92107-1-0, si depusa la Biblioteca Nationala a Romaniei, confrom legii.

Ceea ce lipseste acestei ipoteze, in acest moment, este certificarea stiintifica a locului in care sta ascuns si inactiv (“adormit” ???!!!) , pana la pubertate, acest miraculos Adam mtDNA, despre care noi spunem ipotetic, pe baza unor referinte biblice (Geneza 2.21 si Pavel, Evrei 4.12), ca el exista intr-un singur exemplar, in apendicele xifoid, si ca, pe baza unor referinte stiintifice (http://news.ucsf.edu/releases/ucsf-researchers-identify-regulator-o… si

http://www.the-scientist.com/blog/display/57133), el functioneaza ca un bio-GPS, destinat orientarii spatiale a organismului uman.

In opinia noastra, lumea stiintifica are datoria rationala de a efectua teste de ADN pentru a certifica sau pentru a infirma “cea mai plauzibila ipoteza a aparitiei vietii rationale, prin utilizarea bazei de date din ADN-ul mitocondrial paternal existent in apendicele xifoid”, numit biblic “coasta lui Adam”.

Indiferent de locul in care va fi descoperit acest ADN in corpul uman, efectuarea acestui test, chiar daca nu va aduce confirmarea unor cuvinte codificate din Cartea Genezei, va schimba cu siguranta cenceptele geneticii moderne si va insemna un pas inainte care va permite umanitatii sa rezolve multe probleme de sanatate si sa evolueze in directia cresterii permanente a calitatii vietii, eliminand o serie de riscuri inca neprevazute si necalculate suficient.

Noi nu detinem suficiente informatii despre capacitatea sectorului romanesc de cercetare in domeniul micro si nano-particulelor si nu stim daca exista laboratoare dotate unde se pot efectua teste de ADN mitocondrial, dar va rugam sa ne sprijiniti cel putin informational si sa ne orientati in directia corecta acestei cercetari.

Acum, in aceste zile ale marii sarbatori a lumii crestine, Inaltarea Domnului, ma rog lui Dumnezeu sa va lumineze si sa va calauzeasca pe drumul cel bun!

Va multumesc pentru atentie si astept cu rabdare reactia lumii stiintifice fata de rezultatele acestui mic studiu interdisciplinar, in care noi am introdus si studierea rationala a Bibliei, cel mai bun manual al mangerului tuturor timpurilor.

Cu stima si cu mult respect,


Best regards,
autor Alexandru Cosciug